Cont client Cos cumparaturi Contact
sales@cool-equipment.ro
+40.374.49.40.40 (L-V 9-17)
Masina vase electronica model CK450E | H max 31 cm
 
Masina vase electronica model CK450E | H max 31 cm
Masina vase electronica model CK450E | H max 31 cm

Sistemul de control  electronic  oferă posibilități de personalizare excelenta în funcție de nevoile dvs., permițându-vă să reglați fin orice parametru și să vă asigurați rezultate optime de spălare.
Ecranul UNIKO-MID lcd-touch din sticlă securizată este extrem de fiabil și asigură performanțe excelente. Alegerea unuia dintre cele 4 cicluri de spălare disponibile este foarte simplu și mesajele practice pe ecran vă vor permite să păstrați durata de viață a mașinii de spălat vase.
Comanda electronică vă permite să gestionați diferiți parametri pentru a vă oferi un nivel de personalizare absolută și autodiagnosticarea continuă vă permite să minimalizați stoparea mașinii sugerând deja că unele operații trebuie verificate. Ciclul de autocurățire la sfârșitul zilei permite curățarea rezervorului de spălare și golirea cazanului din apa fierbinte, împiedicând astfel formarea calcarului din interior. Dozatorul dublu al detergentului electric și a agentului de limpezire peristaltic instalat standard garantează rezultatul maxim din fiecare ciclu de spălare cu economii mari datorită dozării precise gestionate de placa electronică; rotoarele de spălare și clătire imprimate pe de altă parte asigură fiabilitate și durabilitate în timp. Funcția Thermostop controlează faptul că spălarea și clătirea pornesc numai după ce temperatura dorită a fost atinsă. Carcasa este în întregime din oțel AISI 304 și a fost studiată cu toate componentele din partea frontală pentru a permite asistență ușoară de la tehnician. Masini de spalat vase solide si fiabile pentru a face fata mai bine in fiecare clipa a zilei.

 
 
 

 Sunt fabricate in Italia , intr-o fabrica cu experienta de peste 50 ani , calitatea , performanta si fiabilitatea sunt pe primul loc. Cand tehnologia si inovatia sunt  imbinate cu profesionalism apar si rezultatele , aceste masini fiind finaliste la BARAWARDS 2015 , pentru inovatie , respectiv se pot efectua cicluri de spalari succesive utilizandu-se apa curata  ,dar  economisind cca 17 litri de apa la fiecare ciclu fata de o masina de spalat vase traditionala.

 

Avantajele acestor masini de spalat vase- pahare  fata de cele traditionale sunt :

Descarcati detaliile tehnice in pdf-ul atasat.         

    La aniversarea a 23 ani va oferim :    Transport gratuit in toata Romania si U.E.  |  Garantie 1 an si postgarantie 10 ani Finantare avantajoasa  |  Instalare si montaj la cerere  |  Service national  |   Preturi speciale !      tel. 0374.49.40.40     

Lista de preturi
Pret
Denumire
Livrare
Cod
Varianta
1523 euro + TVA
1295 euro + TVA
Masina vase electronica model CK450E | H max 31 cm 
15 ZILE L 
CK 450 E 
Masina vase electronica model CK450E | H max 31 cm
Produse similare
Pret de la
1080 euro + TVA
Adauga in cos
Pret de la
888 euro + TVA
Adauga in cos
Pret de la
1080 euro + TVA
Adauga in cos
Pret de la
986 euro + TVA
Adauga in cos
Pret de la
2250 euro + TVA
Adauga in cos
Cool Equipment
COOL Equipment
300048 Timisoara , Piata Unirii , str. Vasile Alecsandri nr. 3 , ROMANIA
DEPARTAMENTUL VANZARI:
DEPARTAMENTUL SERVICE:
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2023 - Cool Equipment
Plata
Apeleaza
Solicita oferta
WhatsApp