CARACTERISTICI TEHNICE :
- construit integral din otel inoxidabil AISI 304
- interior muchii rotunjite iar partea inferioara ambutisata
- tava interioara otel inoxidabil detasabila
- izolatie de poliuretan ecologic de 75 mm
- grup refrigerant ventilat
- modelul de baza cu display LCD , cel Advanced cu display touch screen capacitiv
- sunt inserate si memorate 20 programe (in 6 faze custom)
- temperatura de lucru 0 - 30 grd.C , umiditate 40 – 90% cu SONDA
- nu necesita conectarea la reteaua de apa
- alarma inclusiv pentru condensator murdar
- dotate cu lampi UV
- maturare si conservare pana la 200 kg in cazul modelului dublu 1500 lt
- carlig de carne standard pana la 80 KG
- evaporarea automata a apei din condens
- temperatura de lucru ambianta max +38 grd, C
- gaz refrigerant R404A ecologic
- iluminare interna LED , inchidere cu cheie , usi cu autoinchidere cu garnituri magnetice inlocuibile
- picioare inox reglabile in inaltime 130-185 mm
- dotare standard - Versiunea salam S – 3 perechi cu 9 bare total si 36 carlige
- dotare standard - Versiunea carne+branza – 5 grilaje plastifiate
- sunt disponibile in varianta cu usa plina(inox) sau de sticla