Cont client Cos cumparaturi Contact
sales@cool-equipment.ro
+40.374.49.40.40 (L-V 9-17)

Blog

Home » Blog

27 NOI 2022

Transport door to door, de la furnizorul dvs din Italia pana la dvs. sau beneficiarul dvs. final din Romania , in plus asiguram la cerere depozitarea si montajul, respectiv punerea in functiune a echipamentelor frigorifice si de catering. Experienta 20 ani+.

31 OCT 2022

Caracteristici tehnice : Versiuni disponibile: (DE) congelator cu sistem automat de decongelare și de evaporare a apei Congelator (DE ECO) cu ventilatoare CE, decongelare automată și sistem de evaporare a apei Oțel galvanizat la cald, interior și exterior netoxic, PVC, conform reglementărilor alimentare; Fabricate din oțel galvanizat la cald, interior și exterior netoxic, PVC, conform reglementărilor alimentare; Evaporador, condensator și toate tuburile din cupru Nu necesita intretinerea condensatorului 2 grupuri independente de răcire (COP) de înaltă eficiență și emisii termice scăzute Capacitate mare de stocare Eficiență energetică ridicată și costuri de operare reduse Gaz frigorific R290 Dezghețare automată cu gaz fierbinte Iluminare LED Personalizare la cerere

31 OCT 2022

Igiena este o problemă delicată în cadrul unor activități particulare, cum ar fi clinicile, unde operatorii folosesc încălțămintea ca mijloc de transport între un mediu și altul. În fiecare zi lucrătorii din domeniul sănătății, medicii, lucrătorii din departamentul alimentar al supermarketurilor și lucrătorii de analiză parcurg mii de pași între un laborator și altul; activitățile lor sunt foarte importante și este esențial să se asigure că acestea se desfășoară cu gradul maxim de siguranță, evitând ca mizeria și bacteriile să se miște între diferite medii.

30 OCT 2022

Comercializam detergent concentrat de curatare, degresare, sterilizare, indepartare pete, pentru utilaje profesionale, suprafete rigide din inox si aluminiu. Comercializam detergenti pentru toate tipurile de masini spalat vase, pahare, inclusiv pentru cuptoarele de gastronomie si patiserie prevazute cu aurospalare, detergenti ideali pentru apa dura datorita compusilor interni.

31 MAI 2018

Eficiență energetică superioară și tehnologie de vârf: de acum ! Fabricile cu care colaboram respectă protocolul de la Montreal pentru a reduce utilizarea substanțelor responsabile pentru efectul de seră. Gazul R290 este alternativa naturala la agentii frigorifici HFC si cu un coeficient mare de GWP. Este netoxic și are proprietăți termodinamice și de eficiență energetică de primă clasă. Din 1 iunie 2018 toate echipamentele frigorifice cu agregate incorporate din gama premium + , utilizeaza freon R290 g .

31 AUG 2022

retete pre-setate cu indicarea ingredientelor , pregatirea , fazele de preparare retete filtrabile pe categorie , modul de coacere , retete favorite , cuvinte cheie retetele pre -setate : pot fi modificati toti parametri de coacere programe pentru mentinere mancare si regenerare setare manuala a programelor de gatire in 3 moduri : convectie de la 30 grd.- 300 grd. C mixt 30grd- 250 grd. C, vapori 50 grd- 130 grd. C posibilitate de atribuire nume , descriere , taguri personalizate la retetele setate de utilizator organizarea continutului preferat in cadranele personalizabile my TAP modul Multi Food ( gestionarea automata a gatirii diferitelor alimente cu finalizare simultana ) display touch screen capacitiv de 7 inch iluminarea integrala a camerei de coacere , bara LED inserata in usa cutie cu utilitati sub usa cuptorului ( alimentare dus , conector USB , conector sonda ...)

30 IUN 2022

Sistemul Genesis permite realizarea camerelor frigorifice de orice formă și dimensiune la o calitate ridicată și design. Datorită marginilor [1] PVC, introduse in timpul injectării poliuretanului astfel fiind posibila producerea panourilor finite și gata pentru ansamblarea la orice dimensiune. Pentru acoperirea este utilizata exclusiv o serie de tablă galvanizată [2] EN 10142 (UNI 5753-75) sp. 0,5 mm cu polymer [3], pe suprafața interioară este ancorata in poliuretan cu acoperirea externa [4] coaja de portocale PVC (rezistenta la zgarieturi). Cârlige de fixare Cool [5], încastrate în poliuretan, permit asamblarea rapida și perfectă și ele pot fi deschise și închise de mai multe ori în conformitate cu orice modificări viitoare.

31 MAI 2022

Aceste tipuri de dulapuri permit condimentarea in timpul procesului de maturare a diferitelor delicatese , cum ar fi salam, șuncă . Maturarea este un proces foarte delicat și necesită o mare grijă și atenție, în scopul de a obține un produs de excelență.Aceste dulapuri permit verificarea pas cu pas a procesului de maturare si toate fazele de asezonare prin stabilirea valorilor de temperatură, umiditate și de ventilație, în funcție de diferitele cerințe ale produsului.

31 AUG 2022

Rafturile frigorifice ENCORE , pentru mezeluri , carne proaspata , legume fructe (polite inclinate ) si bauturi ,sunt foarte economice din punct de vedere energetic datorita agregatului care se afla in exteriorul magazinului ( astfel scapati de zgomot , mirosuri neplacute ,caldura ) in plus varianta cu usi elimina in proportie de 90 % pierderea calorica.Nu este de neglijat nici suprafata de expunere de 2,6 mp fata de 0,85 mp la rafturile cu abregat inclus.
Cool Equipment
COOL Equipment
300048 Timisoara , Piata Unirii , str. Vasile Alecsandri nr. 3 , ROMANIA
DEPARTAMENTUL VANZARI:
DEPARTAMENTUL SERVICE:
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2023 - Cool Equipment
Plata
Apeleaza
Solicita oferta
WhatsApp