Cont client Cos cumparaturi Contact
sales@cool-equipment.ro
+40.374.49.40.40 (L-V 9-17)

Siguranta , Igiena , Costuri reduse

Home » Blog » Siguranta , Igiena , Costuri reduse
logo
31 OCT 2022

Igiena este o problemă delicată în cadrul unor activități particulare, cum ar fi clinicile, unde operatorii folosesc încălțămintea ca mijloc de transport între un mediu și altul.
În fiecare zi lucrătorii din domeniul sănătății, medicii, lucrătorii din departamentul alimentar al supermarketurilor și lucrătorii din diversele laboratoare  parcurg mii de pași între un laborator și altul, activitățile lor sunt foarte importante și este esențial să se asigure că acestea se desfășoară cu gradul maxim de siguranță, evitând ca mizeria și bacteriile să se miște între diferite medii, astfel KLEAN LAB este solutia, masina spalat si dezinfectat incaltamintea intr-un ciclu de 500 secunde.

Fiecare mediu trebuie să fie capabil să îndeplinească standarde înalte de siguranță pentru a putea lucra eficient și în mod pașnic.
KLEAN LAB profită de conexiunea la IKLOUD, sistemul care permite monitorizarea și controlul de la distanță prin Wi-Fi, oferind posibilitatea de a descărca toate datele referitoare la funcționarea mașinii de spălat în orice moment și în deplină libertate.
Sistemul avansat de autodiagnostic asigură întotdeauna o performanță optimă, garantând o mai mare siguranță a personalului datorită mesajelor sale simple și sugestiilor care sunt afișate direct pe ecran, oferind suport excelent în timp real.

Sunt fabricate in Italia , intr-o fabrica cu experienta de peste 50 ani , calitatea , performanta si fiabilitatea sunt pe primul loc. Cand tehnologia si inovatia sunt  imbinate cu profesionalism apar si rezultatele.

 

Utilizarea KLEAN LAB este extrem de simplă, operatorul poziționează plinturile în interiorul coșului, selectează pictograma ciclului de spălare pe ecranul tactil și face clic pe Start, începând ciclul de spălare. Spălarea constă din diferite etape, inclusiv spălarea prealabilă, clătirea la temperaturi ridicate și scurgerea totală a rezervorului de spălare. Această procedură structurată exploatează combinația de temperatură, detergenți specifici cu acțiune igienizantă și un timp specific de spălare, elemente esențiale pentru a se asigura că pantofii folosiți în fiecare zi de către toți operatorii sunt perfect curați și igienizați, contribuind la garantarea unui mediu de lucru în orice moment. mai sănătos.
Acest model este echipat cu un coș special, conceput exclusiv pentru spălarea oricărui tip de încălțăminte cu cea mai mare grijă în toate părțile sale; împreună cu acțiunea detergentului și a EXTRA KLEAN, acidul de igienizare cu acțiune rapidă, fiecare pantof este perfect curățat și igienizat.

pozitionare masina in laborator
pozitionare masina in laborator
masina spalat
masina spalat
supot incaltaminte
supot incaltaminte
Cool Equipment
COOL Equipment
300048 Timisoara , Piata Unirii , str. Vasile Alecsandri nr. 3 , ROMANIA
DEPARTAMENTUL VANZARI:
DEPARTAMENTUL SERVICE:
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2023 - Cool Equipment
Plata
Apeleaza
Solicita oferta
WhatsApp