Cont client Cos cumparaturi Contact
sales@cool-equipment.ro
+40.374.49.40.40 (L-V 9-17)
Despre noi
Despre noi
Politica de confidentialitate
Finantare
Politica de livrare
Politica de retur
Suport clienti

Despre noi

Home » Despre noi » Despre noi

Totul a început cu pasiune, desigur!

 Dedicarea noastră continuă și perseverența ne-au determinat în permanență să căutăm cele mai bune produse pentru portofoliul nostru. Cu peste 18 ani de experiență în acest sector, am ales în mod selectiv fiecare echipament pentru calitatea și performanța ridicată de la cei mai importanți producători din Europa.

De ce sa nu va surprindeți clientii cu cele mai autentice arome ale produselor pregătite și conservate de echipamentele noastre! Magazinul nostru online conține o gamă largă de echipamente de catering și de refrigerare, oferind posibilitatea de a va alege echipamentul adecvat pentru fiecare afacere care activează în industria hotelieră și catering, inclusiv cafenele, baruri, brutării sau patiserii, precum și orice afacere implicată în vanzarea alimentelor, cum ar fi piețele de pește, delicatese sau magazinele cu amănuntul, fiecare produs fiind proiectat și fabricat la cele mai înalte standarde de calitate.

Cu o ofertă extinsă, de la echipamente frigorifice comerciale până la mașini de espresso, putem personaliza produsele și serviciile noastre pentru a va oferi servicii complete, inclusiv proiectare, planificare și instalare.

Portofoliul nostru include mult mai mult decât echipamente de frigorifice comerciale și Ho.Re.Ca. Suntem specializați în toate tipurile de echipamente de procesare a alimentelor, pentru multe industrii, cum ar fi: pizzerii, ciocolaterii și patiserii, brutării, pescarii, măcelarii, procesare semi-industriala, restaurant, catering, fabricare înghețată și multe altele ......

Scopul nostru este de a furniza tuturor clienților noștri cele mai bune echipamente disponibile pe piață, combinate cu dedicarea și motivația noastră de a oferi un nivel excelent de servicii pentru clienți. Ne mândrim cu oferirea celor mai competitive prețuri de pe piață pentru echipamentele noastre premium, precum și cu serviciile noastre excelente post-vânzare. COOL Equipment Romania

Cool Equipment
COOL Equipment
300048 Timisoara , Piata Unirii , str. Vasile Alecsandri nr. 3 , ROMANIA
DEPARTAMENTUL VANZARI:
DEPARTAMENTUL SERVICE:
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2024 - Cool Equipment
Plata
Apeleaza
Solicita oferta
WhatsApp